Cyclu

Ik ondersteun professionals in hun talentontwikkeling door het versterken van competenties zodat jij en ook je team moeiteloos werken. Hierbij zet ik de online Cyclu tool in, een interactieve e-learning tool, voor meer regie, plezier en resultaat op de werkvloer.

Waarom wil ik professionals ondersteunen?

Ik zie een organisatie voor me waarin de mensen, samen, zelfstandig en met plezier werken. Ze draaien hun hand niet om voor een mooi resultaat. De mensen willen het zelf doen zoals ook twee jarigen op hun eigen wijze leren. Ik merk dat de mensen stevig, met twee voeten in de klei, staan en van hieruit  hun stappen maken. De regie is genomen. Op de werkvloer lopen leren, oefenen en werken als vanzelfsprekend in elkaar over. De professional kijkt met een glimlach naar mij. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Ik ga want ik ben niet meer nodig. De toon is gezet.

 

Wat heb ik in huis?

Ik ben eigenaar van Cyclu en E- talent expert.  Ik combineer graag nieuwe ontwikkelingen met mijn coachervaring  in praktische online tools. Niet verrassend voor mij, want mijn wortels liggen in de cognitieve psychologie en zijn sterker gegrond in mijn promotieonderzoek en in mijn werkervaring in de ICT. Mijn rode draad, waar ik voor sta: theorie is de basis en in de praktijk gebeurt het! Nu, met twee voeten in de klei, straal ik rust en vertrouwen uit.

 

Ben je geïnspireerd door mijn verhaal? Neem dan contact met mij op.

dietamietus@cyclu.nl 06 128 99 769